Tint

Tint is dé microblading specialist in Groningen.

Ben je van nature niet gezegend met mooie volle wenkbrauwen en heb je geen zin om deze er elke keer weer erop te tekenen?

Dan is microblading echt iets voor jou! Het uiteindelijke doel van microblading is om wenkbrauwen te creëren die er vol en natuurlijk uitzien!

Wat is microblading en hoe werkt het?

Microblading is een techniek waarbij semi-permanente make-up handmatig wordt aangebracht op de wenkbrauwen. Met behulp van flinterdunne naaldjes in de vorm van een mesje, worden één voor één lijntjes pigment in de vorm van haartjes aangebracht, net onder de bovenste huidlaag. Met de hand worden er haarstrookjes gecreëerd wat een natuurlijk en subtiel resultaat geeft. Microblading blijft gemiddeld zo’n 1 tot 2 jaar zichtbaar in de huid, en vervaagd gedurende periode steeds wat meer uit de huid. Hoelang microblading zichtbaar blijft verschilt per persoon en per huidtype.

De vorm, kleur en intensiteit van de wenkbrauwen wordt van tevoren samen bepaald op basis van wat het best past bij jouw huid, haar en gezicht. Er wordt ook gekeken naar de groeirichting van de haartjes. De strokes worden in deze richting getatoeëerd, zodat het eindresultaat zo natuurlijk mogelijk wordt.

Een microblading behandeling bestaat uit een eerste behandeling en een nabehandeling. De nabehandeling vindt plaats na ongeveer 6 weken. Tijdens deze nabehandeling worden eventuele vage en lichtere plekjes opgevuld. Ook kunnen de wenkbrauwen bij de nabehandeling intenser worden gemaakt. In sommige gevallen is een tweede nabehandeling nodig. Een microblading behandeling duurt in totaal ongeveer 2 tot 2,5 uur.

Tint
Tint
Tint

De behandeling

Na het uitvoerig besproken te hebben van hoe de wenkbrauwen er uit komen te zien worden de wenkbrauwen schoongemaakt en begint het uittekenen op het gezicht, ook wel browmapping genoemd. Aan de hand van een speciale meettechniek wordt de ideale vorm bepaald. Vervolgens worden de haarstrookjes gezet. Het pigment wordt goed aangebracht in de kleine krasjes die gezet zijn en tussentijds schoongemaakt met een speciale tonic die bloedingen tegengaat en korstvorming verminderd. Na de behandeling worden de wenkbrauwen schoongemaakt met een voedende huidreiniger. Uitsluitend wordt er een verzachtende zalf (skin candy) aangebracht die naderhand wordt meegegeven voor dagelijks gebruik gedurende het helingsproces.

Tint resultaat
Tint resultaat
Tint resultaat

Herstel proces

De eerste dagen hebben de wenkbrauwen een intense kleur wat in de dagen daarna zal minderen en zullen er korstjes ontstaan. Vervolgens zullen de korstjes los gaan laten en lijkt het pigment te vervagen. Dit is een normaal proces waarin het pigment de dagen daarna terugkomt. De plekken waar het pigment niet goed genoeg is teruggekomen worden gevuld tijdens de nabehandeling.

Voor wie

Ben je van nature niet gezegend met mooie volle wenkbrauwen en heb je geen zin om deze er elke keer weer erop te tekenen? Dan is microblading echt iets voor jou!

Het uiteindelijke doel van microblading is om wenkbrauwen te creëren die er vol en natuurlijk uitzien!

Tarieven Microblading

Nieuwe behandeling*

inclusief nabehandeling

€300,-

Extra nabehandeling**

binnen 3 maanden

€99,-

Touch up binnen 1 jaar

€120,-

Touch up na 1 jaar

€150,-

*Maak altijd direct een afspraak voor de nabehandeling bij het boeken van een nieuwe behandeling. Boek deze zo’n 6 weken na de eerste behandeling.

*Heb jij ooit eerder ergens anders je wenkbrauwen laten microbladen, maar wil je graag een nieuwe behandeling bij Tint? Stuur ons dan eerst duidelijke foto’s van jouw wenkbrauwen via de mail (tintbynoah@gmail.com) om te bepalen of een behandeling mogelijk is.

*Bij het boeken van een nieuwe behandeling vragen wij een aanbetaling van € 99,-. Bij het boeken van een touch-up vragen wij een aanbetaling van € 50,-. Na deze betaling ontvang je een email ter bevestiging van je boeking.

LET OP! Pas na het ontvangen van deze email is je boeking bevestigd.

**Een extra nabehandeling kan alleen geboekt worden na een nieuwe behandeling inclusief nabehandeling, niet na een touch-up.

Hi, ik ben Noah

Het lijkt me leuk om mezelf even voor te stellen. Mijn naam is Noah, ik ben 26 jaar en woon in het gezellige Groningen.

Sinds kleins af aan was ik altijd al bezig met tutten voor de spiegel. Vaak zocht ik naar make-up van mijn moeder en wilde iedereen een laagje lippenstift en blush geven. Ik tekende toen ook al vaak wenkbrauwen op papier.

Deze passie werd met de jaren steeds groter en serieuzer. Zo ben ik jaren lang make-up artist geweest en heb ik veel mensen zich nog mooier mogen laten voelen.

Ook kreeg ik vaak klanten die niet goed wisten hoe ze hun wenkbrauwen moesten stylen. Of klanten die bijna geen haartjes hadden. Toen is mijn passie voor wenkbrauwen nog groter geworden. Voor mij werd het een uitdaging om zo natuurlijk mogelijk haartjes te tekenen bij de klant. Het blije gevoel wat dat de klant gaf, maakte mij heel trots!

Al jarenlang volgde ik andere mensen die wenkbrauwen tatoeëerden en besloot zelf ook aan de slag te gaan. Ik heb de officiële Phibrows cursus gevolgd en wist ook meteen dat dit mijn passie zou zijn. Inmiddels ben ik geslaagd en mag ik mijzelf een gecertificeerd brow artist noemen.
Het leukste is dat je klanten blij kunt maken met iets wat je zelf enorm leuk vind om te doen!

Contactformulier

Contact

Met veel liefde en passie helpen wij je verder….

Locatie

Regattaweg 404
9731 NE Groningen

Telefoon

E-mailadres